Met meer dan 20.000 vakantiehuizen bieden wij de grootste keuze op de beste locaties. Als u nieuw bent bij cottages.com, hier zijn 6 redenen om voor ons te kiezen voor een heerlijke vakantie.

Een vakantie voor iedereen

Of u nu met z’n tweeën op zoek bent naar de meest romantische retraites, een jong gezin op zoek naar de perfecte eerste vakantie samen, of een grote groep op zoek naar een extra bijzonder feest, u vindt er alles wat u nodig heeft en meer. Het is ook heel gemakkelijk om uw perfecte accommodatie te vinden. Zoek op land, regio of locatie; filter op grootte of kenmerken zoals hot tubs en thuisbioscopen, of op datum en beschikbaarheid.

Zoals het meenemen van uw huis op vakantie

Als u in een hotel bent geweest, bent u in een van onze vakantiehuizen geweest. Verblijf in een van onze vakantiehuizen, en je hebt nog maar net aan de oppervlakte gekrast. Of u nu op vakantie wilt gaan als een vorst in uw eigen kasteel, groot wilt wonen in een appartement in Londen, in een treinstation, windmolen of meer, er staat een perfect vakantiehuis voor u klaar.

Ook biedt elke woning alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie. Vind fantastische volledig ingerichte vakantiehuizen met alle comfort en meer. Bovendien kunt u genieten van extra’s zoals bubbelbaden, thuisbioscopen en privézwembaden met uw bedden opgemaakt voor aankomst en een fles melk in de koelkast!

Een kamer voor de nacht of een huis voor de feestdagen

De beschikbaarheid begint bij één nacht en loopt tot twee weken, dus als u op zoek bent naar een geschikte plek om te verblijven of een droomlocatie om te ontspannen en te spelen, zult u evenzeer verwend worden door de keuze. Met meerdere woningen op dezelfde locatie, kunt u genieten van een rustige pauze met een grote groep geliefden. Ontmoet een maaltijd of geniet van uw eigen rust en stilte – het is uw pauze!

Dichtbij huis of verder weg

Als u op zoek bent naar het gemak van een vakantie in een vakantiehuisje, maar geen lange reis wilt, dan kunt u ook zoeken op rijtijd vanaf uw huis. Vind een korte pauze op slechts een uur rijden of verken een geheel nieuwe plek – hoe uw vakantie helemaal aan u is.

Betaalbaarder dan u denkt

De prijs die je ziet is de prijs voor het hele pand, en als je het opsplitst in een prijs per persoon per nacht kan de prijs zelfs goedkoper zijn dan een budgethotel. En hoeveel van die hebben een eigen tuin, alle comfort en zoveel ruimte?

Geschat en beoordeeld

Elke woning wordt beoordeeld door ons team en beoordeeld door de gasten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u aankomt, en de enige verrassingen zijn welkom!

Klaar voor uw avontuur? Zoek vandaag nog in onze accommodaties.